top of page

Sponsoring Trainingskamp vzw

VOOR EN DOOR VOETBALSCHEIDSRECHTERS

Beste potentiële sponsor,

Met meer dan 10 jaar op de teller, ooit ontkiemd uit de creativiteit van een aantal jonge scheidsrechters, is het Trainingskamp een jaarlijkse traditie geworden.


We streven ernaar om iedere zomer een groep jonge talentvolle voetbalscheidsrechters kennis en ervaring op te laten doen tijdens onze zomerstage te Herentals. Omkaderd door ervaren scheidsrechters uit het profvoetbal staan sportiviteit, theoretische ontwikkeling en persoonlijke ontplooiing centraal.

 

Het is de bedoeling om de deelnemers een rugzakje vol opgedane kennis en ervaring mee te geven om zo het nieuwe voetbalseizoen goed te kunnen starten. Uit voorgaande edities zijn hechte vriendengroepen ontstaan en hebben al een aantal leden het hoogste niveau in België bereikt, iets waar we fier op kunnen zijn.

Als sponsor van onze VZW krijgt u een unieke kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van het voetbalspel en de scheidsrechters die er deel van uitmaken.

 

Of u nu kiest voor een financiële of materiële bijdrage, uw steun zal duidelijk zichtbaar geassocieerd kunnen worden met ons kamp en vermeld worden op al onze communicatiekanalen. Mede dankzij uw bijdrage kunnen we onze deelnemers een unieke ervaring bezorgen.

 

Bij deze willen we u alvast bedanken voor de overweging tot sponsoring van onze werking. Hieronder staan een aantal voorstellen met wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen. Wij kijken er alvast naar uit om samen te werken en onze gezamenlijke inspanningen in te zetten voor de verbetering van de scheidsrechters en het voetbalspel.

Naast onze sponsorformules, zijn er ook tal van andere mogelijkheden. Indien u interesse heeft in een individueel aanbod op maat van uw onderneming of u heeft andere vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Alvast bedankt voor uw interesse!


Trainingskamp vzw

bottom of page